Mail ons
info@aksolutions.nl
Support
+31 (0)78 842 07 64

Digital Signage

Wat is digital signage?

Digital signage, of narrowcasting, is een bijzondere, digitale vorm van communicatie om via beeldschermen informatie over te dragen aan een bepaald publiek. Dit kan op elke locatie, op elk tijdstip en de communicatie is volledig afgestemd op jouw publiek. Per definitie is digital signage ontzettend dynamisch en het helpt organisaties hun boodschap op een laagdrempelige manier te communiceren naar medewerkers, klanten en passanten. De bediening hiervan hoeft niet ingewikkeld te zijn en daarom is digital signage platform Easyscreen heel gebruiksvriendelijk gemaakt.

Display

Met onze digital signage maakt u van elke TV een digital signage display. Sluit onze digital signage mediaplayer aan en maak op afstand een presentatie die live op het scherm getoond zal worden. U kunt van alles laten zien in een presentatie: eigen foto's en video's, nieuwsberichten, YouTube-films, mededelingen en artikelen, Facebook- en Twitter-tijdlijnen en nog veel meer!

Schermcommunicatie

Schermcommunicatie waarmee je klanten in vervoering raken. Op het juiste moment, op een relevante plaats, met impact. Verbazen, inspireren, informeren en alles daartussenin!