Mail ons
info@aksolutions.nl
Support
+31 (0)78 842 07 64

Retail Kassasystemen

Retail Kassasystemen

Onze jarenlange ervaring in de detailhandel heeft geleid tot een softwareoplossing die regelrecht aansluit op alle eisen die u stelt aan een voorraadbeheer, kassasysteem, inkoop, facturatie, mailingsysteem, loyalty programma. Door de close en voortdurende samenwerking met onze klanten kunnen wij direct inspelen op de wensen in de markt. Deze vertrouwensband stelt ons in staat de registratie- kassasoftware van Akead te blijven ontwikkelen, zodat u steeds weer kunt profiteren van de nieuwste technieken..

Inzicht in uw bedrijfsvoering

Met Akead raportage kunt u dagelijks, weekelijks, maandelijks of jaarlijks uw raportages draaien.

Stabiliteit en back-up

Onze kassasystemen zijn uiterst stabiel, omdat ze met centrale database of server opereren maar ook afzonderlijk kunnen werken.

Bonnenhistorie

U kunt alle kassabonnen op datum opzoeken in bonnenhistorie. Dat maakt het proces van ruilen of retourneren een stuk eenvoudiger.

Inzicht en controle

AKEAD Backoffice is ontwikkeld om u als ondernemer het net iets gemakkelijker en overzichtelijker te maken.
<

RETAIL EN WINKEL AUTOMATISERING

Uw winkel professioneel automatiseren? De oplossing hebben wij voor handen. Graag komen wij bij u inventariseren welke manier van kassa automatisering het beste bij u past, uiteraard besteden wij alle aandacht aan voorraad, klantenbeheer en nog veel meer.