Skip to Content
Add Your Description

Voorraadbeheer

Het voorraadbeheer module van AKEAD BS maakt het voorraadadministratie eenvoudig en overzichtelijk.

De locaties van alle artikelen zijn gemakkelijk te vinden. Ook de prijzen en de aantallen kunt u makkelijk inzien.

Verkopen & Facturatie

Bedrijven verkopen dagelijks en ontvangen klantorders. Met behulp van de verkoopmodule worden deze optimaal beheerd en is dit overzichtelijk terug te zien. Hoeveel omzet er gemaakt is, wat de winstmarges zijn en de prestaties van afgelopen periodes. Hiermee kan er afgestemd worden om de verkoopstrategie van het bedrijf te verbeteren. Daarnaast is het opstellen van o.a. facturen, offertes, afleveringsbewijzen en bestellingen mogelijk. Deze documenten worden digitaal opgeslagen en zijn eenvoudig terug te vinden.

Add Your Description
Add Your Description

Productie

De productie-module van AKEAD BS maakt een juiste en een accurate berekeningen van producten die in productie gaan. Deze module geeft een overzicht van de ingredienten plus een tijdscalculatie van het arbeid dat nodig is voor het samenstellen van het product. Voorbereiden van de producten wordt hierdoor sneller en efficiënter uitgevoerd. Mis je bepaalde ingredienten? Dan wordt dit aangegeven en doorgevoerd naar de inkopen.

Inkopen

Inkopen kunnen met de AKEAD BS snel, eenvoudig en overzichtelijk gedaan worden. Ook het terugvinden van vorige inkooporders wordt eenvoudiger. Er is ook een mogelijkheid om de prijzen met elkaar te vergelijken. Wordt dit gecombineerd met serie/LOT tracing, dan kunnen defecte artikelen precies terug getraceerd worden naar het betreffende leverancier en wanneer dit was.

Add Your Description
Add Your Description

Mailing

AKEAD BS biedt ook mailing aan. Per mail kunnen bedrijven promoties in een duidelijke overzicht naar geregistreerde klanten sturen. Dit is een geoptimaliseerde functie ontworpen voor bedrijven om eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren.

LOT / Serie

Met het lot-nummer kunt u snel en eenvoudig de productiedata terugvinden. Het laat de datum van productie zien, land van herkomst en de houdbaarheidsdatum.

Add Your Description
Add Your Description

Webshop (Koppeling)

Het beschikken over een webshop is tegenwoordig bijna onmisbaar. AKEAD heeft een unieke functie die direct en gemakkelijk te koppelen is aan uw webshop. Online verkopen wordt direct doorgevoerd naar uw back-office. Ook worden de voorraden zowel online als in uw back-office automatisch bijgewerkt.

Multi-Sites Synchronisatie

AKEAD POS en BS zijn niet gelimiteerd tot één filiaal. Deze systemen kunnen gesynchroniseerd worden tussen meerdere filialen van hetzelfde bedrijf. Zo hoeft er maar een enkel systeem te zijn wat alles bijhoudt waarin alles overzichtelijk terug te vinden is. Deze funtionaliteit is zeer geschikt voor franchising en voor ondernemers met meerdere verstigingen. Door middel van gebruikersrechten kan er per afdeling of gebruiker inzage beperkingen of vrijstellingen toegekend worden. Zo heeft u ook privacy voor uw onderneming ten opzichte van andere franchisers of filialen. Prijzen gelijk trekken, invoer vanuit distributie, digitale document sharing, voorraad inzicht voor tijdige leveringen en nog veel meer maakt het ondernemen voor u effectief en efficiënter. AKEAD Multi-Sites zorgt ervoor dat u op de juiste middelen kunt besparen.

Add Your Description
Add Your Description

Woper

AKEAD Woper is een terminal-solution voor in uw magazijn. Het voorbereiden, beheren en ordenen van uw magazijn kaneenvoudig. Denk hierbij aan inkoop, prijscontroles en prijslabeling die sneller en effectiever doorgevoerd kunnen worden. Het reduceert de operationele kosten en verhoogt de productieviteit binnen de organisatie. Met de integratie van het Wooper systeem in combinatie met AKEAD BS stijgt de klanttevredenheid met dank aan de snelle en accurate verwerking en beheer van goederen.