450021 - AK IT Solutions
product_image
product_image
product_image
product_image
product_image

Product Informatie

Artikelnummer:
450021
Productnaam:
Datalogic Gryphon GD4500
Model:
Gryphon GD4500
Merk:
Datalogic
Categorie:
Handscanners
Datasheet
Brochure

Datalogic Gryphon GD4500 Hand Scanner


De combinatie van de beste aspecten van eerdere versies van de Gryphon-familie, Datalogic brengt ons de nieuwe GD4500 Imager! Door ergonomie, geavanceerde beeldvormingstechnologie en een hoge brandsnelheid te combineren, verlaagt de Gryphon 4500 uw werklast tot een schrikbarend niveau zonder uw bankroll blind te beroven. De scanner is uitgerust met de "Motionix" -technologie van Datalogic, die de scanner helpt om van modus te veranderen, afhankelijk van de scanstijl van de gebruiker.

Een verzameling accessoires werkt samen met de scanner om handsfree scannen mogelijk te maken of op zijn minst te koppelen voor gemakkelijke toegang. Deze scanner neemt 1D, 2D, zelfs gehavende of van een watermerk voorziene (Digimarc) barcodes en leest ze gemakkelijk, zelfs bij hoge snelheden. In staat om documenten te scannen en fotos te maken, de GD4500 is een waardevolle magazijntool en een krachtpatser voor de detailhandel. Verkrijgbaar in een versie met alleen USB of een multi-interface, de scanner is klaar om in bijna elk systeem te passen en als een kampioen te presteren.

Er is zelfs een zorgspecifiek model met antimicrobiële behuizing voor ons in laboratoria, medische faciliteiten en dergelijke. In tegenstelling tot andere modellen, heeft deze scanner ook de optie om te worden aangeschaft in een "All-in-one" -versie, permanent bevestigd aan een kantelbare standaard, een echte handsfree-optie.

Overige Modellen

ScannOpt1 ScannOpt2 ScannOpt3 ScannOpt4