330023 - AK IT Solutions
product_image
product_image
product_image
product_image
product_image

Product Informatie

Artikelnummer:
330023
Productnaam:
Datalogic Magellan 3300HSi
Model:
Magellan 3300HSi
Merk:
Datalogic
Categorie:
In-Counter
Datasheet
Brochure

Datalogic Magellan 3300HSi


De Magellan ™ 3300HSi barcodelezer is voorzien van Datalogics nieuwe imagingtechnologie. Samen met de 3200VSi verticale lezer, zijn zij de eerste barcode scanners die de snelheid en scan breedte verdubbelen en van de 3300HSI een high-performance omnidirectionele laser scanner maken. En dit allemaal gecombineerd met de voordelen van een imager scanner. Deze imaging technologie zorgt voor uitstekende prestaties bij het vastleggen van hard-to-read barcodes zoals te korte, of slechte peprintte barcodes en biedt ondersteuning voor zowel lineaire (1D) als 2D-label decodering. De Magellan 3300HSi imager maakt "gewoon" scannen en presentatie scanning mogelijk en zorgt voor maximale productiviteit en ergonomisch gemak.Met de befaamde kwaliteit en betrouwbaarheid beroemd in alle Magellan-producten, bereikt de Magellan 3300HSi imager  een nieuw, nog hoger niveau van betrouwbaarheid van het product. Dit wordt gerealiseerd door gebruik te maken van een solid-state ontwerp dat  het gebruik van laser-modules of spinning motoren, niet vereist en zorgt daardoor voor jarenlang zorgeloos gebruik.

De unieke eigenschappen die niet voorkomen op een point-of-sale scanner, zijn onder andere een Micro-SD-kaartlezer om te helpen met software management, upgrading en onderhoud. Het beheren van software met de Magellan 3300HSi lezer is zeer flexibel en bevat meerdere methoden om nieuwe software te laden of om bestaande configuratie bestanden en de firmware aan te passen. Omdat de meeste functies van de Magellan 3300HSi scanner software gebaseerde zijn, is het mogelijk nieuwe mogelijkheden eenvoudig toe te voegen, zelfs na de eerste installatie, waardoor de levensduur en het optimaal gebruik van de scanner wordt verbeterd en waarmee uw investering in bedrijfstechnologie nog beter tot zijn recht zal komen.

Een module om codes van een mobiele telefoon of PDA af te lezen, die kan worden geactiveerd met een simpele druk op een knop of een software commando, optimaliseert het scan-licht van de scan-engine om zodoende zo snel en zo goed mogelijk de code te lezen.

Overige Modellen

ScannOpt1 ScannOpt2 ScannOpt3 ScannOpt4