800034 - AK IT Solutions
product_image
product_image
product_image
product_image
product_image

Product Informatie

Artikelnummer:
800034
Productnaam:
Newland FR80 Salmon
Model:
FR80 Salmon
Merk:
Newland
Categorie:
Orbit
Datasheet
Brochure

Newland FR80 Salmon


Newlands krachtige on-counter scanner FR80 is er nu! De Newland FR80 Salmon levert een superieure kassa-ervaring en scant super snel 1D en 2D barcodes.

Hoge bewegingstolerantie.
De FR80 Salmon kan EAN-codes vastleggen met een snelheid van 3,5 meter per seconde. Dit is vooral belangrijk voor de ervaren gebruiker op een statisch verkooppunt (POS), voor het snel verwerken van manden met goederen en het verminderen van wachtrijen bij het uitchecken.

Groot scanvenster.
Het grote scanvenster en de kleine DOF helpen bij het vastleggen van streepjescodes, zelfs als de goederen groter zijn of als het product heel dicht bij het scanvenster wordt gepresenteerd. Een ander voordeel van snelle kassas is dat minder ervaren gebruikers niet precies hoeven te zijn bij het opstellen van codes voor een succesvolle lezing.

Comfortabele ervaring.
De verlichting en antireflectie van de FR80 Salmon op korte en lange afstand zijn ontworpen voor klantgerichte toepassingen, zoals zelfbediening in de detailhandel en POS-scanning. Dit voorkomt dat de gebruiker wordt verblind door scherpe verlichting en reflecties. Bovendien presteert de FR80 Salmon goed bij het scannen van telefoonschermen.

Superieure scanprestaties.
Met de beste megapixeltechnologie van Newland levert de FR80 Salmon verbluffende prestaties bij het decoderen van slechte kwaliteit en beschadigde barcodes, evenals 2D-barcodes met een hogere dichtheid die te vinden zijn op alcohol, tabak en farmaceutische producten.

Dubbel lezen voorkomen.
De FR80 Salmon maakt gebruik van actieve sensoren die het verschil kennen tussen een code die wordt aangeboden om te worden gelezen en een code die dat niet is. Het kent het verschil tussen een opzettelijke veeg van een code in vergelijking met een code die langer statisch is dan de natuurlijke decodeer time-out sessie. Dit helpt voorkomen dat dezelfde streepjescode per ongeluk twee keer verkeerd wordt gelezen.

Meer scanners toevoegen.
De FR80 Salmon heeft een RJ-aansluiting, ontworpen om nog een scanner toe te voegen. Dit is met name handig voor het vastleggen van codes op grotere items, vooral die niet praktisch zijn voor statische / lopende kassas of sommige zelfbedieningstoepassingen. Een klantgericht POS kan profiteren van een speciale scanner voor loyaliteitscodes, e-vouchers of scan-to-pay barcodes.

De toon zetten.
De FR80 Salmon geeft de gebruiker een keuze uit hoorbare feedbacktonen en volumes met 2 voor de gebruiker toegankelijke knoppen. De knoppen kunnen worden gedeactiveerd als onderdeel van een aangepaste configuratie via de gebruikershandleiding of de EasySet-configuratiesoftware.

Overige Modellen

ScannOpt1 ScannOpt2 ScannOpt3 ScannOpt4