770840 - AK IT Solutions
product_image
product_image
product_image
product_image
product_image

Product Informatie

Artikelnummer:
770840
Productnaam:
Zebra DS7708
Model:
DS7708
Merk:
Zebra
Categorie:
Orbit
Datasheet
Brochure

Zebra DS7708


De populairste tegen-scanner in Europa en Aziƫ vindt nu zijn weg door Noord-Amerika. De DS7708-scanner van Zebra met snelle 2D-scanmogelijkheden scant barcodes die langs het venster gaan zo snel als u het daar kunt plaatsen.

Ideaal voor scannen met grote volumes waarbij het gebruik van beide handen om te scannen noodzakelijk is, zoals grote items of delicate flessen wijn, de DS 7708 van Zebra is de scanner met een slank uiterlijk en een kleine voetafdruk die past op elke compacte aanrechtruimte. De DS7708 is in staat om vrijwel alle 1D- of 2D-barcodes te scannen, zelfs codes op mobiele apparaten, dus het accepteren van kortingsbonnen en klantenkaarten is moeiteloos.

De DS7708 is buitengewoon duurzaam gebouwd en zal meerdere druppels van het aanrecht overleven en bestand zijn tegen de meeste spatten en morsen. De DS7708 is ontworpen om alle elektronische componenten aan de bovenkant van het apparaat te hebben en is ook beschermd tegen kleine overstromingen, zoals een gemorst fonteindrankje. Een uniek verzonken scherm voorkomt dat vlekken en schrammen het scanvenster beschadigen en ook uw scanner een langere levensduur geven. Met slechts 2 donkerrode LEDs is deze scanner ergonomischer door te voorkomen dat flikkerende rode lichten klanten en gebruikers afleiden. Met een van de grootste gezichtsveldgebieden in de markt en zeer agressief omni-directioneel scannen, zou je moeten proberen om de streepjescode niet te laten scannen.

Overige Modellen

ScannOpt1 ScannOpt2 ScannOpt3 ScannOpt4