450045 - AK IT Solutions
product_image
product_image
product_image
product_image
product_image

Product Informatie

Artikelnummer:
450045
Productnaam:
Datalogic Gryphon GM4500
Model:
Gryphon GM4500
Merk:
Datalogic
Categorie:
Draadloos
Datasheet
Brochure

Datalogic Gryphon GM4500


De Gryphon 4500-serie valt op met een elegant en trendy ontwerp, gebruikersvriendelijke ergonomie en beschikt over de meest geavanceerde megapixelsensor met 2D-technologie met warmwitte verlichting voor uitstekende prestaties.

De Gryphon 4500 omnidirectionele imager biedt snelle leesprestaties op alle gangbare 1D- en 2D-codes. High Density (HD) -modellen zijn beschikbaar voor het lezen van kleinere, gecondenseerde codes en puntcodes. Een speciale versie met rode verlichting optica ondersteunt ook Digital Watermarking.

Met Motionix ™ motion-sensing-technologie van Datalogic kan de scanner intuïtief overschakelen naar de hand held-modus wanneer het apparaat wordt opgepakt. Wanneer het terug in de houder wordt geplaatst, keert het naadloos terug naar de stand-modus. De instelbare positiehouder biedt de flexibiliteit om de scanner tijdens het opladen in de presentatie- of stand-modus te gebruiken.

De draadloze modellen zijn voorzien van Bluetooth draadloze technologie (GBT-model) of smalband radiocommunicatie met het STAR Cordless System van Datalogic (GM-model).

Een van de belangrijkste technische innovaties die de Gryphon 4500 draadloze lezers bereiken, is het draadloze oplaadsysteem voor de batterij, dat de betrouwbaarheid van de gehele oplossing verbetert, terwijl de totale eigendomskosten worden verlaagd (geen noodzaak voor contactreiniging of onderhoudsprocedures). De maximale betrouwbaarheid van de draadloze oplaadtechnologie van Gryphon betekent 24/7 activiteiten zonder onderhoud of reparatie en operationele productiviteit en prestaties op topniveau.

De Gryphon 4500-imagers zijn ook verkrijgbaar in gezondheidszorgmodellen met desinfectiemiddelen en antimicrobiële behuizingen voor toepassingen in de gezondheidszorg.

Overige Modellen

ScannOpt1 ScannOpt2 ScannOpt3 ScannOpt4