145334 - AK IT Solutions
product_image
product_image
product_image
product_image
product_image

Product Informatie

Artikelnummer:
145334
Productnaam:
Honeywell Voyager 1452g
Model:
Voyager 1452g
Merk:
Honeywell
Categorie:
Draadloos
Datasheet
Brochure

Honeywell Voyager 1452g


Een andere geweldige toevoeging aan de upgrade-able scannerfamilie van Honeywell, de Voyager 1452g is een omnidirectionele 1D-scanner (2D-opties beschikbaar) die bijna identiek is aan de 1450g met uitzondering van het snoer, omdat de 1452g draadloos is en communiceert via Bluetooth.

Gebouwd op het altijd betrouwbare Voyager-platform, kan deze 1D-gebiedsbeeldopname ook worden gekocht als een 2D-versie of kan deze worden ge├╝pgraded naar een 2D- en / of PDF-scanner die voldoet aan de eisen van de technologie wanneer uw bedrijf klaar is. Omni-directioneel scannen stelt u in staat barcodes vanuit alle hoeken te scannen en de imager biedt u de mogelijkheid om codes op telefoonschermen te scannen.

Met een Bluetooth® Klasse 2-radio kan de 1452g tot 33 van het basisstation worden verplaatst, waardoor u de flexibiliteit hebt om te scannen zonder de beperkingen van een kabel. Met het extra gemak van een ingebouwd paging-systeem, zal je 33-inch vrijheid geen slecht spel van verstoppertje worden met je scanner.

Deze pistoolgreepvormige scanner is vervaardigd met een verzegelingsklasse IP42 om te beschermen tegen stof en waterdruppels, samen met een stevige behuizing met een druppelspecificatie van 30 5 druppels naar beton, en werd gemaakt voor middelgrote tot lichte winkelomgevingen. Met een lading van maximaal 14 uur bij 40.000 scans per lading, zal de 1452g langer meegaan dan de meeste diensten. De extra bescherming van de 3 jaar durende garantie van Honeywell maakt de Voyager 1452g een slimme keuze voor uw draadloze scanbehoeften.

Overige Modellen

ScannOpt1 ScannOpt2 ScannOpt3 ScannOpt4