190248 - AK IT Solutions
product_image
product_image
product_image
product_image
product_image

Product Informatie

Artikelnummer:
190248
Productnaam:
Honeywell Xenon 1902g
Model:
Xenon 1902g
Merk:
Honeywell
Categorie:
Draadloos
Datasheet
Brochure

Honeywell Xenon 1902g


De Xenon 1902g is het antwoord op de vereisten van een krachtige gebiedsbeeldzoeker voor zowel 1D- als 2D-streepjescodes, waarmee draadloos draadloos wordt gescand. Dankzij de Adaptus Imaging Technology 6.0 zijn de verschillende optieken (HD, SR, ER) genesteld in een robuuste behuizing niet alleen optimale scanprestaties voor elke toepassing, maar ook zeer hoge mobiliteit via Bluetooth 2.1.

Met dit zesde generatie model biedt Honeywell een robuuste gebiedsbeeldzoeker die uitermate geschikt is voor soepele prestaties in een ruige omgeving, zoals winkels, magazijnen, productie of logistiek. De geoptimaliseerde sensor leest slecht geprinte of beschadigde barcodes bijzonder goed; het kan ook informatie direct van monitors of mobiele telefoons snel en efficiënt lezen. Dankzij de imager-technologie is er geen behoefte aan beweegbare spiegeloptieken, zijn componenten tot een minimum beperkt en is de behuizing bijzonder robuust. Het overleeft zelfs meerdere invloeden op beton dankzij de hoge duurzaamheidscore. Lang werkende batterijduur garandeert de gebruiker een hoge mate van flexibiliteit en eenvoudige bediening voor ononderbroken gebruik. Voor professionele datatransmissie vertrouwt u op het krachtige bereik van maximaal 10 m en meerdere variaties met dockingstation of toegangspunt.Voor veeleisend en gevoelig gebruik in de gezondheidszorg en laboratoria, kunt u de Xenon 1902g ook bestellen met een optionele behuizing die geschikt is voor desinfectiemiddelen. Het oppervlak is bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen, waardoor het personeel en het gebruik van de patiënt bijzonder veilig is. Voor verschillende, specifieke behoeften in een uitgebreid toepassingsbereik, kunt u een versie krijgen die zelfs kleur barcodes leest.

Vanzelfsprekend zijn alle modellen eenvoudig te verbinden met bestaande infrastructuur, dankzij de geïntegreerde multi-interface. Beeldwijzigingssoftware biedt extra verwerkingsfuncties voor digitale afbeeldingen van hoge kwaliteit, zoals trimmen, oplichten, draaien, verbeteren van de scherpte en nog veel meer. Aanvullende intelligente softwarefuncties optimaliseren de interpretatie en overdracht van gegevens, en ondersteunen u daarmee bij de integratie ervan in bestaande systemen.

Overige Modellen

ScannOpt1 ScannOpt2 ScannOpt3 ScannOpt4