42244981 - AK IT Solutions
product_image
product_image
product_image
product_image
product_image

Product Informatie

Artikelnummer:
42244981
Productnaam:
PC42d
Model:
PC42d
Merk:
Honeywell
Categorie:
Labelprinter
Datasheet
Brochure

Honeywell PC42d


Krachtig en betrouwbaar, de PC42d-printer is goed geschikt voor een verscheidenheid aan thermische printtoepassingen met een lage tot gemiddelde intensiteit, zoals elektronische express- en logistieke vrachtbrieven, etiketten voor medische laboratoria en polsbandjes, prijslabels voor de detailhandel en ontvangstbewijzen, instapkaarten en dergelijke.

Met 128 MB Flash en 64 MB SDRAM, dat een aantal keer groter is dan zijn concurrenten en ondersteuning biedt voor maximaal 32 GB USB-uitbreiding, biedt de PC42d-printer krachtige pre-processing- en cachingmogelijkheden voor taggegevens. Met een ARM926-kern en een 400 MHz snelle hogesnelheidsprocessor kan het grote volumes effici├źnt verwerken.

De PC42d-printer biedt flexibele standaard connectiviteit, met maximaal vier ingebouwde interface-opties: standaard USB-apparaat en USB-host, plus serieel of Ethernet. Met de rijke interfaces kan de PC42d-printer eenvoudig worden geïntegreerd in vrijwel elke applicatieomgeving. De PC42d-printer ondersteunt Zebra-emulatie (ZPL-II en EPL), samen met Direct Protocol (DP), waarmee een eenvoudig upgradepad voor concurrerende printers wordt geboden.

Met een hoogwaardige printkop, geavanceerde algoritmen voor warmtebeheer en brede compatibiliteit met thermische media levert de PC42d-printer uitstekende afdrukresultaten op een betaalbare, betrouwbare desktopprinter.

De PC42d is alleen een directe thermische printer, de PC42t is beschikbaar als u een thermisch transferlint wilt gebruiken

Overige Modellen

Model Model Specificaties